Om butikken "I Centrum"

ICentrum er en udvidelse af mit første projekt "Broderi Huset".

Broderi huset startede hjemme i kælderen i 2017. Jeg broderede lidt på hobbyplan, om aftenen og i weekenden. Sammen med mine andre store passioner for håndarbejde, Hækle, strikke og sy på maskine, blev det startskuddet til livet som selvstændig. i 2018 flyttede jeg i større lokaler på Skolegade. Men der blev pladsen også hurtigt for trang.

Så bød muligheden sig i "Den gamle Jyske Bank". Og som butikkens nye navn henleder på, "ligger den naturligvis lige midt ICentrum af Vemb". Her har jeg fundet de perfekte omgivelser til min butik. Det er vigtigt for mig, at Kunderne føler sig iCentrum, når de besøger butikken. Mange af mine kunder kommer med special opgaver. eksempelvis broderi på dåbskjoler. Så får vi en god snak om kundens ønsker for kjolen, og sammen finder vi den bedste løsning.

Når jeg ikke brodere på min maskine, så elsker jeg og strikke, sy og hækle. Frembringe nye kreationer. nogle gange efter mønster og andre gange ud fra min egen fantasi. Det og kunne sætte sig til symaskinen, og fremtrylle noget, som er helt unikt. Det er fantastisk..

Denne glæde vil jeg løbende dele med mine kunder, i form af arrangementer, kurser og workshops.