Brugte cykler

Hvis du står og har brug for en ny cykel, men ikke har råd til en ny, så gå efter en brugt cykel. Du kan få gode brugte cykler til næsten ingen penge, og standen er som regel god. Hvis du køber din cykel af en privatperson på fx Den Blå Avis eller Gul og Gratis, så tjek den lidt mere omhyggeligt og vær sikker på, at gear og bremser virker, for her er det købt som beset, og når I først har handlet er det for sent.

Forhandlere

Det er selvfølgelig oplagt at starte med at kigge hos www.brugtecykler.dk. Priserne starter ved 1500 og de har forskellige butikker. Hvis du vil have mountainbikes og racercykler, så er prisen naturligvis dyrere, men det er de også fra nye. Prismæssigt er jeg ikke imponeret. Man kan købe en ny cykel billigere eller til samme pris i Kvickly. De har som regel en på tilbud til 1200 kr.

Du kan også købe en brugt cykel hos www.cykelshoppen.dk fra 1500 kr. og opefter, men udvalget er ikke så stort.

Tag på en politiauktion, når de sælger hittegods, så kan du gøre en rigtig god handel, og der er altid masser af cykler til en rigtig god pris. Der bliver holdt auktioner flere steder i landet, så find den nærmest dig på politiets hjemmeside.

Generelt er det svært at finde brugte cykler online. De få sider der reelt har nogle cykler til salg er alt for dyre i forhold til prisen på en ny, hvis du ikke går efter et bestemt mærke. Mangler du akut en cykel, men har næsten ingen penge til den, så køb gennem den Blå Avis eller Gul og Gratis, det er der du finder de bedste tilbud. Har du tid til at vente, eller er du heldig at det passer medb en politiauktion, så er der en god chance for at gøre en god handel der.

Omkring Lis

Jeg er en gør det selv kvinde, der elsker at rode med hus og have og lave så meget selv som muligt. Mit motto er "Du ved ikke om du kan, før du har prøvet det". Jeg bruger også meget tid online og finder mange gode tilbud, som jeg deler med jer her på siden.

Skriv en kommentar

*