Afbudsrejser fra Billund

Hvis du som de fleste har brug for at holde øje med, at feriebudgettet ikke løber løbsk, så kan det være en god idé at vælge en rejse med all inklusive. Når de store rejsebureauer tilbyder all inklusive, så er morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer inkluderet. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten og udbuddet alt efter hotellets standard.

Man finder ofte gode tilbud på afbudsrejser fra Billund med all inklusive, men du skal være hurtig i højsæsonen. Nogle får pludselig lyst til at tage af sted på ferie, mens andre planlægger at finde en afbudsrejse. I sommerferien er der rift om de gode afbudsrejser, og de billigste forsvinder hurtigt. Grunden til, at Billund er billigere at rejse fra, er, at mange lavprisflyselskaber flyver fra Billund og ikke fra Kastrup.

Rejsemål

Hvis du søger en afbudsrejse fra Billund med all inklusive, så kan du vælge mellem mange destinationer. En af danskernes foretrukne destinationer er Rhodos. Den græske ø er kendt for sine smukke strande, gamle bygninger fra middelalderen og et livligt natteliv. Hvis du er naturist, er det muligt at nøgenbade på flere strande. Temperaturen er højest i juni, juli og august, men også september og oktober har temperaturer omkring de 25 grader.

Tyrkiet har i mange år også været et yndet rejsemål for danskerne. Tag en by som Alanya, der før var en fiskerby, men nu er domineret af turisme. Byen byder på både daseferie ved vandet, shopping og vandsport. Der skulle være noget for enhver smag. Der er meget varmt og tørt i sommerperioden, og du skal være forberedt på, at der er mange turister i højsæsonen.

Billige afbudsrejser

Hvem drømmer ikke om at finde en eller to ugers rejse til under 1000 kr., men desværre sælges de ikke så billigt. Priserne starter som regel omkring de 1500 kr. og er derefter stigende, selvom det er med kort varsel er det ikke ualmindeligt at betale 3000 pr. person. Det kan dog godt betale sig at ringe rundt til rejsebureauerne, da ikke alt når at komme på nettet. De store rejsebureauer har dog alle sider, hvor du kan søge efter afbudsrejser. Prøv at se nedenstående links.

http://www.suntours.dk/afbudsrejser.aspx
http://www.spies.dk/afbudsrejser
http://www.startour.dk/afbudsrejser
http://www.falklauritsen.dk/
http://www.apollorejser.dk/da/tilbud-og-rabatter/last-minute/pages/last-minute.aspx

Der findes også hjemmesider, der har specialiseret sig i at samle afbudsrejser sammen, så du kun behøver søge hos dem. Se fx

www.afbudsrejser.dk
www.afbudsrejser24.dk

Husk hvis du bestiller flybilletter og hotel hver for sig, så er du ikke dækket af rejsegarantifonden. Derfor kan det godt betale sig at bestille det samlet, så Fonden dækker dit tab, hvis rejsebureauet går konkurs. Desuden kan det være billigere at bestille en pakkerejse.

Omkring Lis

Jeg er en gør det selv kvinde, der elsker at rode med hus og have og lave så meget selv som muligt. Mit motto er "Du ved ikke om du kan, før du har prøvet det". Jeg bruger også meget tid online og finder mange gode tilbud, som jeg deler med jer her på siden.

Skriv en kommentar

*